Muri Enikő: „Sok mélypontom volt, de mindig visszajöttem a felszínre"

Instagram, Muri Enikő -
Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az elmúlt időszakról Muri Enikő, aki nem tagadja, a járvány-helyzet miatti koncertstop, valamint színházi munkáinak kényszerű felfüggesztése rendkívül megviselte.

Kemény időszakon van túl Muri Enikő, akit a legtöbb művészhez hasonlóan nem kímélt a járvány-időszak. Nemcsak a Sugarloaffal közös koncertjeinek, de a világot jelentő deszkáknak is búcsút kellett intenie egy időre a járvány miatt. „A Sugarloaffal jubileumi, 25 éves koncertre készültünk, egy turnéval kiegészítve. Ez jövőre tolódik, hiszen az egészség védelme a legfontosabb. Több, mint 60 koncertünkről kellett a járvány miatt idén lemondanunk. Valamint számtalan színházi előadásom maradt el. Hangsúlyozom, az egészség az első, de ettől még nagyon fájt a kialakult helyzet" - mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki nehezen élte meg ezt az időszakot.

Instagram, Muri Enikő

„Sok mélypontom volt, a bizonytalanság, a kilátástalanság miatt, de nem hagytam magam, mindig feljöttem a felszínre, nem maradtam a medence alján soha. Szerencsére jó a felismerő képességem, mikor már éreztem, hogy eljön egy ilyen pont, a bevett módszereim alkalmaztam. Veszek egy nagy levegőt, olyan zenéket hallgatok, amikre kisírhatom magam. Vagy megnézek egy sírós filmet, esetleg egy olyat, amelyben nálam rosszabb helyzetben lévők élethelyzete köszön vissza. A sírás nekem általában segít" – vallotta be Muri Enikő, akinek jó dolgokat is hozott a járvány első hulláma az életébe.

„Előjött a 'jó háziasszony' énem. Nemcsak a lakás csillog, villog, de a gasztronómiába is betrollkodtam magamat. A sütés terén fejlődtem sokat, olyan Sacher-tortát tudok készíteni, hogy magam is meglepődtem. Emellett nyitottam egy füzetet a dalszövegeknek, amelyekből egyre többet írok. A karantén alatt klipet is forgattunk, amit nemsokára a közönség is láthat. Készülünk a koncertjeinkre és a színházba is visszatérek a szerepeimmel. Remélem már nem szól közbe a járvány" – mondta Szani Rolandnak, a Sláger Kult műsorvezetőjének Muri Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.