Intézetbe akarta küldeni testvérét Terry Black fia: a 19 éves Dani kifordult magából

Forrás: TV2 -
Terry Black intézet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelkileg teljesen összetört a tizenöt éves Rácz Fanny, akivel nem áll szóba idősebb testvére. A fiatal fiú nem csak a húgával, de nevelőjével, Árvai Mónikával sem ápol jó viszonyt. A 19 éves Dani teljesen kifordult magából.

„Érthetetlen, ami történik, hiszen sem Fanny, sem én nem bántottuk vagy támadtuk soha Danit, ő azonban teljesen kifordult önmagából. Terry egy évvel ezelőtti halála óta teljesen megváltozott, olyan társaságba keveredett, akik mintha szándékosan össze akarnák őt ugrasztani a húgával és velem. Nagyon fáj nekünk ez a helyzet, hiszen ők ketten testvérek, és szükségük lenne egymásra" - kezdte az Árvai Mónika a Ripostnak.

Terry Black halála után Mónika visszaköltözött Magyarországra azért, hogy itthon nevelhesse fel tinilányt. Ám az elején Fanny és Dani Németországban maradtak. Ez idő alatt a fiú rendkívül ellenségesen viselkedett a húgával, ami egy ilyen fajta gyászhelyzetben érthetetlen.

Forrás: TV2

„Dani, aki már nagykorú volt, azt mondta Fannynak, hogy intézetbe fogja küldeni őt. Ráadásul azt állította, hogy az apjuk is ezt akarta tenni, és hogy jobban szerette őt, mint Fannyt, amitől a kislány teljesen összeomlott. Természetesen erről szó sincs, Terry foggal-körömmel ragaszkodott a gyermekeihez. Az viszont tény, hogy Fanny a bátyja fenyegetőzései miatt szökött április közepén Magyarországra, mert attól félt, hogy Dani tényleg intézetbe záratja őt" - mondta Mónika, aki bízik benne, hogy a fiú egyszer majd megbékél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.