Vasvári Vivien utazás repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien nem mindennapi esetről számolt be nemrég a követőinek: emiatt mérgelődött. 

A mindig szexi Vasvári Vivientől megszoktuk, hogy általában bomba alakjáról posztol a követőinek. Nemrég például egy olyan bikiniben pillanthattuk meg, ami nem sokat takart a szőkeség bájaiból.

Most azonban sajnos egy kevésbé vidám témával érkezett a rajongókhoz: elmesélte, mi történt vele és Zsigmonddal az utazások során:

"Kedves Air France! Képes voltál a lehetetlenre..Mikor tized annyian utaznak mint általában, közvetlen járattal, 3 napon belül képes voltál kétszer is elhagyni a bőröndünket. Kétszer...!!! De tényleg, a világ egyik legnagyobb légitársaságánál hogyan fordul elő ilyesmi!? Ráadásul, a mostani esetnél fogalmatok sincsen, hogy hol van a bőrönd... De tényleg... üresek a repterek, 2 órája szálltunk fel, és nem tudjátok, hova tettétek!? Én tudom, aki dolgozik, néha hibázik, és az első ilyennél próbáltam nyugodt lenni annak ellenére, hogy 48 óráig tartott előkeresni a bőröndöt, mi meg ott álltunk Párizsban minden nélkül... De hogy másodszorra is, ez már felháborító. Mélységesen csalódtam bennetek, és csak remélem minél előbb visszakapom a bőröndöt" - írta a posztjában Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.