Kiderült! Hajdú Péter udvarolt Demcsák Zsuzsának

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa Life TV Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Demcsák Zsuzsa nagyon jót beszélgettek az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor keretein belül. Sosem hallott titkok is napvilágra kerültek. 

Demcsák Zsuzsa és Hajdú Péter arcpirító őszinteséggel beszélgettek egymással az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor keretein belül. Zsuzsa sosem hallott részleteket mesélt férjével való megismerkedésének idejéből, Péter pedig bevallotta: rengeteg nővel volt együtt, mielőtt megismerte mostani kedvesét.

Zsuzsa arról az időszakról is beszélt, amikor Péter udvarolt neki, de nagyon titokzatosan fogalmazott, így nézőként akadnak olyan részletek, amelyeket még mindig homály fed:

- Szerintem abban az életszakaszodban voltál, amikor próbáltál nekem udvarolni, és volt egy mondatod...

- Szexet akartam? - vág közbe kérdésével Péter.

- Igen, és volt egy mondatod, ami megmaradt bennem. És ezt biztos, hogy ezt csak a füledbe fogom egyszer valaha megsúgni.

Sajnos azonban nem derült ki, mi volt az a bizonyos mondat, mindenesetre a két műsorvezető nagyon jól elszórakozott titokzatos közös múltjukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.