II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Netflix valóságshow Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg folyamatosan azért tesznek, hogy minél hamarabb függetlenedni tudjanak a brit királyi családtól. Legújabb tervük, hogy valóságshow-t forgatnak biztosan kiveri majd a biztosítékot II. Erzsébet brit királynőnél. 

II. Erzsébet brit királynőt már az is teljesen kiborította, hogy Meghan és Harry belefolyt az amerikai elnökválasztás kampányába, mivel a brit királyi családnak a szabályok szerint tilos a poltikába belefolyniuk - írja a Daily Mail.

Meghan Markle és Harry herceg életét hamarosan saját valóságshow-jukban láthatjuk viszont Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Ezt követően

a sussexi hercegi pár tovább folytatja a lázadást, nemsokára ugyanis valóságshow-t fognak forgatnia, amelyben három hónapon keresztül fogják rögzíteni a mindennapjaikat és bemutatni azt, hogy miképpen jótékonykodnak a hétköznapokban.

A hercegi pár abban bízik, hogy a valóságshownak köszönhetően visszaszerezhetik majd az emberek szimpátiáját. Ezzel a tervvel azonban veszélyes helyzetbe hozzák magukat, ugyanis a lelépési szerződésükben az állt, hogy semmilyen formában nem árusíthatják a hercegi és hercegnői rangot, amit ezzel a forgatással meg fognak szegni. Ha ez bekövetkezik hatalmas botrány van kibonatkozóban, mivel a brit királynő megfoszthatja őket a címeiktől.

A hercegi pár állítólag tisztában van a következményekkel, sőt, szándékosan szegik meg a szabályokat, hogy mihamarabb függetlenné váljanak, most, hogy megoldották az anyagi függetlenségüket azzal, hogy leszerződtek a Netflix-sszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.