Megszületett a Mamma Mia! sztárjának második gyermeke - Fotó

Forrás: AFP/Filippo Monteforte -
Születés Amanda Seyfried Mamma Mia Thomas Sadovski második gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő, Amanda Seyfried és a férje, Thomas Sadoski óvja a nyilvánosságtól családját, most mégis kivételt tettek második gyermekük születésénél és megosztottak egy fotót a gyönyörű kisfiúról.

A színészpárosnak Amanda Seyfriednek és Thomas Sadovskinak megszületett a második gyermeke, akiről meglepő módon megosztottak egy nagyon cuki fotót.

A házaspár nagyon óvja magánéletét a nyilvánosságtól, 3 éves kislányáról sem mutatnak fotót és nem is engedik őt lefotózni. Most nem ok nélkül tettek kivételt, nemrég született kisfiúk fotóját jótékony cél osztották meg a nagy közönséggel.

A fotót az INARA alapítvány oldalán tették közzé, a szervezet olyan gyerekek számára nyújt alapvető segítséget, akik háború sújtotta helyen, konfliktus közepén születtek. A pár elmondta, hogy mióta kislányuk, Nina megszületett nagyon fontossá vált, hogy segítő kezet nyújtsanak azoknak az ártatlan gyerekeknek, akik szörnyű körülmények között nevelkednek.

Kisfiúk megszületése még egyértelműbbé tette számukra, hogy a szervezet támogatása elengedhetetlen része az életüknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.