Szabó Ádám elismerte: sosem lesz olyan barátnője, mint Tóth Andi

Forrás: Instagram/Szabó Ádám -
Szabó Ádám Köllő Babett Sztárban sztár Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám reagált Köllő Babett kemény szavaira, és ő is elismerte, hogy nem lesz még egy olyan barátnője, mint Tóth Andi. 

Ahogy azt megírtuk már, Tóth Andi a Sztárban sztár legújabb élő show-jában Tina Turnerként nyűgözte le a zsűrit. Köllő Babettnek annyira tetszett a produkció, hogy be is szólt az énekesnő exének, Szabó Ádámnak. A zenész úgy gondolja, Babettnek sok mindenben igaza van, de a véleménye egyáltalán nem illett oda:

"Teljesen igaza van Babettnek abban, hogy nem lesz ilyen barátnőm, mint Andi, belőle csak egy van. Valóban gyönyörű, ezt szerintem minden férfi látja, de ami még fontosabb, végtelenül tehetséges. Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítményéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk. Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet és jól tudom, hogy csak elragadta a hév... Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túl vagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki" - mondta a Borsnak.

Forrás: Instagram/Szabó Ádám

Babett is megszólalt az eset kapcsán, és úgy tűnik, talán ő is érzi, hogy kissé durva volt:

"Nagyon remélem, hogy nem bántottam meg Ádámot, nem ez volt a célom. Egyszerűen Andi hihetetlen tehetsége és brutális nőiessége számomra a tökéletességet jelenítette meg, őt magasztaltam fel, s kifakadt belőlem az értetlenség, látva a lehengerlő produkcióját. De részemről ez tényleg Andiról szólt, még ha nem is úgy jött le" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.