Már egy ideje semmilyen módon nem lehet elérni Koós János özvegyét. Az egykori táncdalénekes barátai aggódnak Sarolta miatt. 

Mint azt tudjuk, 2019 márciusában elhunyt Koós János. Özvegyét nagyon megviselte a tragédia, hónapokkal később is kínozta a fájdalom. Pár hónappal Koós halála után Sarolta interjút adott, melyben elárulta: hallja a hangját, sokszor emiatt aludni sem tud

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Egy ideje azonban semmit nem tudni Saroltáról. A hírek szerint eladta egykori otthonukat, és lánya, Réka közelébe költözött. Megváltozott a vonalas és a mobilszáma is, így senki sem tudja őt elérni - Koós János egykori barátai sem. Poór Péter most aggodalmát fejezte ki az asszony miatt: 

"Nem tudok róla semmit, amióta Jani meghalt. Saci visszahúzódott a csigaházába, nincs róla hírünk. Nagyon ritkán találkozom egy-egy fellépésen a lányával, Rékával, de komolyabban nem volt időnk beszélgetni. Egy elképesztő formás és gyönyörű énekesnő volt Saci, de amióta Jani elment, összetört és magába fordult. Remélem, ha vége ennek a járványnak, végre tudunk beszélni, találkozni Sacikával.

Jani tényleg a legjobb barátom volt, még a legnagyobb slágeremet is kölcsön adtam neki, ami olyan sztárt csinált belőle a Szovjetunióban, mint Amerikában Elvis Presley. A Fekete vonatot kérte kölcsön eredetileg csak egy fellépésre, de végül akkora siker lett, hogy írtak hozzá egy orosz fordítást, ami hatalmas sláger lett a keleti blokkban. Ilyen önzetlenek voltunk mi Janival" - mondta Péter a Ripostnak.