Gáspár Evelin smink nélkül is büszkén vállalja arcát - Fotó

fotó influencer smink nélkül Gáspár Evelin sminkelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nagyobbik lányát, Evelint a Győzike show-ból ismerhetjük. Hosszú éveken keresztül láthattuk a családot a képernyőn és követhettük figyelemmel a mindennapjaikat. Bár akkor Evelin kevésbé szerette a kamera jelenlétét, mint édesapja, ma már ő is jól érzi magát a figyelem középpontjában. 

A 26 éves lány, Gáspár Evelin igazi nővé cseperedett az évek során és bár elvégezte az egyetemet és megszerezte közgazdász diplomáját, jelenleg influenszerként keresi a kenyerét.

Evelin Instagram oldalának hatalmas rajongótábora van, ahol nemcsak tökéletes fotókat és pillanatokat közöl a követőivel, hanem bepillantást enged a hétköznapjaiba és sűrűn mutatkozik melegítőben, kócos hajjal, smink nélkül. Rajongói nagyon örülnek, mikor Győzi nagyobbik lánya megmutatja természetes szépségét, hiszen a sok sportnak köszönhetően nagyon jó formában van és nagyon jól áll neki, amikor makulátlan arcbőrét nem fedi smink.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.