Sztárpárok, akiknek a kapcsolatáról szinte semmit nem tudunk: ők aztán tudnak titkot tartani

Forrás: WireImage/2019 George Pimentel/George Pimentel -
magazin pár sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb sztár szeretné, ha a magánélete nem az emberek figyelő szeme előtt zajlana, persze azért bőven vannak olyanok is, akik nagyon lelkesen osztják meg életük bizonyos, mások pedig minden részletét. Nem járnak azonban mindig sikerrel azok, akik inkább megtartják maguknak az életüket, az alábbi sztárok viszont mesterien rejtik el az életüket a nyilvánosság elől.

Hugh Dancy és Claire Danes

A Homeland sztárja 2006-ban ismerkedett meg az NBC Hannibal című televíziós sorozatának színészével. Hamarosan randevúzni kezdtek, nem sokkal később pedig össze is házasodtak. Szerelmük azóta is tart, két közös gyermekük született és nagyjából ez minden, amit róluk tudunk. Szinte semmit nem osztanak meg a nyilvánossággal a viszonyukról és a családjukról sem.

Claire Danes és Hugh Dancy Forrás: Getty Images for Turner/2016 Getty Images/Christopher Polk

Lily Allen és David Harbour

A 35 éves Lily Allen énekesnő és a 45 éves David Harbour a legnagyobb titokban házasodtak össze Las Vegasban. Egy év randevúzás után mondták ki a boldogító igent, és habár ők semmit nem osztottak meg a nyilvánossággal, néhányszor megjelentek együtt különböző rendezvényeken, és a házasságukról is tájékoztatták a rajongóikat.

David Harbour és Lily Allen Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Rich Fury

Dave Franco és Alison Brie

A pár 2011-ben ismerkedett össze, és mindezt közös barátaiknak köszönhetik. Ők hoztak össze ugyanis nekik egy randit, és ennél jobb ötletük talán sosem volt. Dave és Alison 2017-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, és azóta is hatalmas a szerelem közöttük.

Alison Brie és Dave Franco Forrás: WireImage/2019 George Pimentel/George Pimentel

Margot Robbie és Tom Ackerley

A két alkalommal is Oscar-díjra jelölt színésznő, aki a Wall Street farkasában és a Suicide Squadban játszott szerepeivel vált ismertté, már házas, méghozzá 2016 óta. 2014-ben ismerkedett meg rendezőasszisztens és filmrendező férjével, és szinte azonnal egymásba is szerettek.

Margot Robbie és Tom Ackerley Forrás: Getty Images for FIJI Water/2018 Stefanie Keenan/Stefanie Keenan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.