Bangó Margitról írja szakdolgozatát az amerikai egyetemen tanuló lány

Amerika szakdolgozat egyetem Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Amerikában tanuló magyar diáklány kérte Bangó Margit segítségét. Az egyetemista ugyanis az énekesnőből írja disszertációját.

A magyar lány már évek óta egy amerikai egyetemen folytatja tanulmányait. Szakdolgozata témájának pedig nem mást választott, mint Bangó Margitot. Ezért fel is kereste az énekesnőt, hogy segítséget kérjen tőle. A sztár örömmel fogadta a fiatal lányt.

„Megtiszteltetés volt számomra, mikor felkeresett egy amerikai egyetemen tanuló magyar lány, hogy engem választott a disszertációja témájának. Nem volt kérdés, hogy segítek neki: tárt karokkal várom, vendégül látjuk. Személyesen szeretném őt segíteni! Most ez a fránya járvány közbeszólt, nem tud hazajönni, de ahogy vége ennek az egésznek mindenben támogatom. Akár egy hétig is nálunk lehet!" – árulta el a Ripostnak.

Bangó Margitról írja disszertációját az amerikai egyetemen tanuló lány. Forrás: MTI/Czimbal Gyula


Kiderült, nem ez az első eset, hogy Bangó Margitról készült egyetemisták szakdolgozata. Többüknek segített már az énekesnő, otthonában fogadta a tanulókat.

„Már többször voltak nálam fiatalok, akik szintén a disszertációjukhoz kértek segítséget. Még korábban négy egyetemista jött hozzám, egész nap ott voltak, én pedig igyekeztem a legfontosabb információkat átadni. Nagyon jól esik, hogy megtisztelnek a bizalmukkal, és örömmel segítek nekik" - mesélte az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.