Ezt nem biztos, hogy tudni akartuk: nagyon kínos dolog osztott meg magáról Robbie Williams

Robbie Williams repülő kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes egy podcastban mesélte el valószínűleg élete egyik legkínosabb jelenetét. Robbie Williams egy repülőn került nagyon kellemetlen helyzetbe.

Az énekestől már megszokhattuk, hogy nem éppen az a szégyenlős típus. Legutóbb egy podcastban árult el egy olyan titkot, amit lehet, hogy nem kellett volna soha nyilvánosságra hoznia.

Történt ugyanis, hogy Robbie-t komoly bélgázok kínozták éppen, amikor egy repülőre szállt fel. Mivel az énekes - mint kiderült – mestere annak, hogy hang nélkül szellentsen, nem esett kétségbe, és a jól megszokott technikáját alkalmazta:
„Széthúzom egy kicsit a két farpofámat, így teljesen néma lesz a pukizás. 45 éves vagyok, mostanra tökéletesítettem ezt a módszert" – árulta el a titkát Robbie, csakhogy itt nem várt fordulatot vettek az események.

Robbie Willams kínos sztorit osztott meg magáról. Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Mark Thompson


„Ezt akkor is alkalmaztam, széthúztam a fenekemet, és elengedtem magam, csakhogy utána láttam, hogy sz**os a kezem" – vallotta be a sztár.
Legalább abban szerencséje volt, hogy a nadrágját nem sikerült bepiszkítania – írta meg a LADbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.