Megalázó: Férfinak hitték egy nőt, ezért nem engedték fel a repülőre - Fotó

repülő tévedés férfi transznemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfinak hitték egy nőt, ezért nem engedték fel a repülőre.

Embertelenül megaláztak egy repülőút során a hatszoros világbajnok orosz erőemelőt, Anna Turaevát. A 42 éves Anna Szentpétervárról szeretett volna Moszkván keresztül Krasznodarba utazni, az orosz Utair nevű légitársasággal. Arra azonban legrosszabb álmaibam sem gondolt, ami ezután történt vele. A személyzet a neméről kezdte férfias megjelenésű nőt, mindezt pedig a többi utas előtt.

Emiatt pedig nem engedték át az ellenőrző ponton arra hivatkozva, hogy az útlevelében az szerepel, hogy nő. Így "hamis" okmányokkal nem repülhet. Sőt még a nemi identitásával is viccelődtek.
A botrányos viselkedést, amit a légi társaság munkatársai megengedtek magunknak egyszerűen nem tudta hova tenni. Ennek ellenére mégis felengedték a repülőgépre, bár azt egyelőre nem tudni, mivel sikerült meggyőznie a kételkedőket - írja a Yahoo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.