Curtis első szexuális élményéről, és egy titokzatos, számára fontos nőről is vallott - Videó

Sztárban sztár titok Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár versenyzője, Curtis sem úszta meg az "Én még nem" nevezetű játékot, aminek a lényege, hogy ha megtörtént vele az állítás, zöld táblát emel fel, ha még nem, akkor pedig pirosat. Nos, érdekes dolgokat árult el a rapper...

A játékból kiderült, hogy Curtis már ébredt fel úgy, hogy fogalma sem volt, milyen városban van, és olyan is volt, hogy azt sem tudta, ki fekszik mellette.

"Szerintem fiatalként az idősebb nőkkel akar lenni a srác (...)Volt egy énektanárom, Erika néni, akit nagyon "megismertem volna", dehát sajnos a szókincsem nagyon kevés volt ahhoz, hogy kifejezzem szívem lángolását, és hát így azóta is... azóta is hiányzol Erika néni"

-mondta Curtis, aki extrém szexuális élményeiről is beszélt.

"Fesztiválon is csináltam... az első ilyen szexuális élményem is a Duna parton volt, ott történt meg egy s más. Tök jó, mert benne van az izgalom, hogy megláthatnak, én ezt bírom. A legextrémebb (...) Volt olyan, hogy otthon volt a csajnak a palija, és ő csak kijött a ház elé(...)"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.