Egy félrenyelt lángos okozta az idős asszony halálát

Kötegyán idős asszony lángos idősek otthona félrenyelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félrenyelt lángos miatt veszítette életét egy 73 éves asszony a kötegyáni idősek otthonában. 

Szomorúság járja át a kötegyáni idősek otthonát, ahol a minap egy 73 éves asszony, Erzsébet veszítette életét. Az asszony épp a vacsorára kapott lángost fogyasztotta, amikor egy félrenyelt falattól megfulladt. A szörnyű haláleset teljesen megrendítte az otthon lakóit.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"Sajnos, nem volt véletlen, hogy Erzsike néni ilyen különös módon hagyott itt bennünket.

Már hosszú évek óta nyugtatókon élt, nem mindig tudta, hogy éppen kivel beszél. Nagy élvezettel tudott enni, olykor gyorsan is, néha egyenesen habzsolt. Korábban is megesett már, hogy félrenyelt"

- mondta el a Blikknek egy a korábban az otthonban dolgozott ápoló.

Kötegyán polgármestere, Hajdu-Szűcs Mária Kornélia nem rendelt el belső vizsgálatot az otthonban a szomorú haláleset miatt.

"Minden az ilyenkor előírt rend szerint, szakszerűen zajlott, a személyzet mindent megtett az idős néni életének megmentéséért. Mindenkit nagyon megviselt a szörnyű tragédia, annál is inkább, mert a koronavírus miatt nagy az ijedtség az idős emberek között" - nyilatkozta a polgármester.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.