Így búcsúzott a jó időtől Bódi Sylvi: hát, nem lopta a napot - Fotó

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram -
Bódi Sylvi veteményes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veteményest alakított ki Bódi Sylvi, és most, a nyár elmúltával megmutatta követőinek munkája gyümölcsét. 

"Talán ma van az idei év utolsó igazán meleg napja? Hol máshol lennék, mint a kis veteményes kertemben..." - írta többek között poasztjában a modell, aki jóideje a természetközeli életet választja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Talán ma van az idei év utolsó igazán meleg napja? Hol máshol lennék, mint a kis veteményes kertemben... Biztosan észrevettétek, hogy az elmúlt hónapokban kevesebbet voltam jelen a közösségi médiás platformjaimon... viszont annál több idöt töltöttem a veteményes kertem kialakításával, gondozásával. Ezt persze nem tudhattátok, így most utólag fogok Nektek mesélni erröl. A veteményesemmel kapcsolatos tudósítást azt hiszem ott hagytam abba, amikor június elején belapátoltam tíz köbméter földet... Nem kezdenék most innen... annál is inkább, mert ez még most is izomlázas emlékeket hoz fel bennem... Most inkább megmutatom pár kedvenc képemet, melyek hónapok fáradságos, ám annál örömtelibb eredményeit tükrözik...aztán majd a napokban megmutatom és elmesélem a folyamatokat a kezdetektöl mostanáig. Csodás megtapasztalás volt számomra ez az egész kiskertesdi. Teljesen más íze van azoknak a zöldségeknek és gyümölcsöknek, melyeket az ember a saját kezével ültet el, gondoz és termeszt. Engem egész nyáron kis kertem táplált, s olyan sok termés volt, hogy böven jutott a családomnak és barátaimnak is belöle. A következö napokban ez lesz nálam a téma. Bátran kérdezzetek majd kommentben! Ha valaki kiváncsi, akkor már ma este meghallgathatja a kiskertes élménybeszámolómat, ugyanis 19.45-töl élöben fogok erröl beszélni az IM weboldalán. (Link a profilomban - Integratív Medicina születésnap) #Kiskertem #ÉnKisKertészLeányVagyok #VintageGarden #Veteményes #TermeljMagadnak #Zöldség #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.