Így kell felvágni a kenyeret, hogy ne morzsálódjon

Forrás: Shutterstock -
morzsa szeletelés kenyér konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a házi praktikákat, mert megkönnyítik az ember életét. Sokszor pedig a legegyszerűbb trükkök szabadítanak meg a legnagyobb bosszúságoktól.

Nem minden fajta kenyeret lehet úgy vágni, hogy ne morzsálódjon. Megspórolhatjuk a pult söprögetését, tisztogatását, ha egy régi, jól bevált trükköt alkalmazunk: mielőtt megvágnánk a friss kenyeret, tartsuk a kést forró víz alá, gyorsan töröljük meg és csak ezután szeleteljünk - írja a Borsonline.

Forrás: Shutterstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.