A Disney egykori gyereksztárja felnőttként pornózásra adta a fejét, és cseppet sem bánja, jobban érzi magát, mint valaha. 

Maitland Ward egykor gyereksztár volt, de felnőttként egészen más irányt vett a karrierje. A színésznő pornófilmes pályafutása a közösségi oldalon kezdődött, ahová sajtósa ellenvetésével nem törődve folyamatosan szexibbnél szexibb fotókat töltött fel. Hiába próbálta lebeszélni tanácsadója, és hiába figyelmeztette arra, így nem fog szerepeket kapni, ő mégis folytatta a dögös felvételek posztolását és nem bánta meg.

"Amikor az emberek azt mondják, a pornóhoz kellett fordulnom, nevetek, mert élvezem, amit csinálok és többet is keresek" - mondta korábban a színésznő, akit férje teljes mellszélességgel támogat.

A színésznő úgy érzi a pornóiparban sikerült kiteljesednie, korábban a filmiparban korlátok közé volt zárva és úgy gondolja, hogy a 35 feletti nőket degradálják Hollywoodban. Maitland 43 évesen jobban érzi magát a bőrében, mint valaha és végre - új munkájának köszönhetően - képes megélni a nőiességét és a benne rejlő szexualitást - írja a Daily Star.