Marsi Anikó Palikról: "..számára nálam tökéletesebb nő úgysem létezik"

Palik László Dancing with the Stars tánc Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények népszerű műsorvezetője, Marsi Anikó hosszú idő után feláll a híradós asztaltól és a táncparketten próbálja ki magát a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorban, amely vasárnap startol. 

Anikó a Borsnak adott interjújában mesélt arról, hogy miképp készül a műsorra, hiszen nem olyan rég átesett egy súlyos lábműtéten, valamint válaszolt arra is, vajon férje mit gondol arról, hogy egy idegen férfival táncol.

„Vannak fájdalmaim, csak szerencsére soha nem a lábaimban. Sem a műtöttben, amit nyolc csavar tart össze, sem a másikban, hanem például a jobb oldalam sajog, sőt egy ideig tele volt lila és zöld foltokkal a sok forgatástól, pörgetéstől, emeléstől. Illetve néhány napja úgy fáj a jobb vállam, hogy olykor attól rettegek, hogy élő adásban nem tudom majd normálisan, szépen fölemelni a karomat. De, de, de! Föl fogom emelni. Szépen! Nem adom meg magam soha!" - kezdte a lapnak.

Forrás: Facebook/Mokka

„Laci nem féltékeny. Pontosabban, mi nem féltékenykedünk egymásra. Mi ennél sokkal magabiztosabbak vagyunk egymást illetően. Én mindig azt mondom, hogy az ő számára nálam tökéletesebb nő úgysem létezik. Vagy ha mégis, akkor az a nő nem viseli el őt úgysem. És ezt a nézetet osztjuk fordítottan is. Ő egy okos ember, aki tökéletesen helyükön kezeli a dolgokat, így például a táncot sem téveszti össze a való élettel, életünkkel. Támogat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.