Károly herceg fontos dolgoból hagyta ki Harryt - Ezt követően áll a saját lábára

Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő egy különleges újévi fotósorozat miatt pózolt Károly herceggel, Vilmos herceggel és a kis György herceggel a Buckingham-palotában még az év elején. Harry herceg és Meghan Markle igencsak a szívére vette, hogy nem hívták meg őket.

Minden évben karácsony közeledtével a királyi család imádni való családi fotókat készíttet, melyekkel rajongóiknak szeretnének kedveskedni, hogy megköszönjék egész éves támogatásukat. A kisgyermekek az elmúlt évek karácsonyain ellopták a show-t, hiszen mindegyik fotón csak azt figyelték az emberek, hogy mennyit nőttek a kis trónörökösök.

A Kensington Palace ezzel a fotóval koszöntötte a Twitteren a szülinapos Archie-t Forrás: Kensington Palace/Twitter

Ám a mostani karácsony más lesz, hiszen Harryék nem vesznek részt sem az ünnepségen, sem a fotókon. Ám ennek ellenére megjelent egy fotó, amelynek elkészítését Károly találta ki még tavaly decemberben. A képen csupán a királynő, ő és a fia, Vilmos és legelső unokája, György herceg szerepel. A képek a "megkarcsúsított" monarchiát szerették volna bemutatni, ami joggal bánthatta Harryt, habár ezt követően önerőből távoztak az Egyesült Királyságból - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.