Összes koncertjét lemondta a Hooligans, meg kell operálni Tóth Tibit

műtét Tóth Tibi koncert Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még három koncertet tervezett volna idénre a Hooligans, ám sajnos mindet le kellett mondaniuk, és áttenni jövőre. Tóth Tibire ugyanis műtét vár egy korábbi sérülése miatt.

Nem volt túl sok koncertje idén a Hooligans-nek sem a koronavírus miatt. Azonban három koncert még be volt írva a naptárukba 2020-ra, amit meg tudtak volna tartani, ha nem jön közbe Tóth Tibi műtétje. Egy korábbi sérülés miatt kell megoperálni, ezzel pedig nem várhatnak tovább.

„Az idei évre három Hooligans-koncert maradt már csak a naptárban, melyeket át kell szerveznünk a jövőbeni dátumokra.Mindennemű pletykát és szenzációhajhász cikket mellőzve eláruljuk, hogy Tibi karján évekkel korábban egy ínszakadás történt, ami akkoriban nem volt megfelelően kikezelve, és az elmúlt időszakban nagyban megnehezítette gitárosunk munkáját és mindennapjait. Nem lehet sajnos tovább halogatni ennek a korrekcióját, és műtétre szorul, amit időszakos pihentetésnek kell követnie" – írta a banda a közleményükben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.