A vendégek édesanyját szidták a beszélő papagájok egy állatkertben

Forrás: Facebook/Lincolnshire Wildlife Park -
látogató Anglia káromkodás afrikai szürke papagáj állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos perceket élt át az a brit állatkert, ahol a beszélő papagájok a látogatók füle hallatára anyázni kezdtek.

Egy lincolnshire-i brit állatkertben élő afrikai szürke papagájok teljesen felbolygatták az állatkert hétköznapját, amikor a minap egymást ösztönözve trágár szavakat kezdtek kiabálni a látogatók előtt - írja a BBC.

Szétköltöztetik a káromkodó papagájokat a Lincolnshire Wildlife Parkban Forrás: Facebook/Lincolnshire Wildlife Park

Bár a látogatók többsége nagyon jól szórakozott a papagájok műsorán, az állatkert igazgatója, Steve Nichols nem sokáig hagyta kibontakozni az anyázó madarakat és nemsokkal az eset után szétköltöztette őket. Az állatok gondozói szerint a papagájok egymástól tanulták el a különböző káromkodásokat, amit azért használnak előszeretettel, mert visszajelzést kapnak, ami arra sarkallja őket, hogy újra és újra kiejtsék a szájukon a csúnya szavakat.

Most egy időre a látogatók elől és egymás elől is elzárva lesznek az afrikai szürke papagájok és az állatkerti dolgozók remélik, hogy ez jó hatással lesz majd a madarakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.