Betelt a pohár Dér Heninél: letiltotta a kommentelést közösségi oldalán

tiltás Bakos Gergely hozzászólás Dér Heni Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta a szexi énekesnő, Dér Heni és párja, Bakos Gergő szerepelnek az egyik kereskedelmi csatorna sztárvetélkedőjében egyre több negatív kritikát zúdítanak rájuk a követők, főként Henire, aki egy darabig tűrte a durva hangnemet, de nemrég megelégelte a rosszindulatúságot és letiltotta a kommentelést közösségi oldalán. 

Dér Heni népszerűsége igencsak csökkent a rajongói körében, mióta naponta láthatjuk őt és szerelmét, Bakos Gergőt az egyik kereskedelmi csatorna sztárvetélkedőjében.

Az énekesnő taktikai lépései és a műsorbeli viselkedése rendkíbül megosztotta az embereket, akik nem hagyták szó nélkül a látottakat és egyre durvább hozzászólásokat írtak Heni fotói, bejegyzései alá.

A sztár egy darabig állta a sarat, de nemrég megelégelte, hogy elárasztják a rosszmájú és negatív kommenteket az Instagram oldalát és letiltotta a hozzászólás lehetőségét, így a követői nem tudnak bejegyzéseihez hozzászólni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.