Maszk-viselés miatt verekedett össze két utas egy repülőgépen - Videó

maszkviselés verekedés utasszállító repülőgép Amerika koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések sok konfliktus forrásai manapság. Sokan a felszólítások és szabályok ellenére sem hajlandóak maszkot viselni, ezzel veszélyeztetve a saját és a környezetük egészségét. Egy hasonló eset történt a minap Amerikában, ahol egy repülőgép uatasai verekedtek össze azért, mert egy férfi többszörös felszólítás után sem volt hajlandó maszkot felvenni. 

Az eset az Allegiant Air egyik Utah államba tartó járatán történt, ahol az egyik utas maszkot nem, csak egy arcvédő plexit viselt a fedélzeten. A dolgozók és több utas is többször figyelmeztette, hogy kötelező a maszkviselés, de a felszólítások ellenére a férfi nem volt hajlandó helyesen cselekedni - írj a CBS News.

A szituáció egyre feszültebbé vált,

hangos szóváltás alakult ki az utasok között és miután a plexit viselő férfi az utastársait elkezdte sértegetni, a mellette ülő férfi verekedésbe kezdett.

A kényes helyzetet egy harmadik utas videóra vett, amit az Instagram oldalán közzétett.

Mivel az eset még a felszállás előtt történt, a plexit viselő férfit azonnal leszállították, míg a többi utas mindenféle következmény nélkül szállhatott fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.