Chris Hemsworth anyukája annyira dögös, hogy sokan azt hiszik, a nővére - Fotó

dögös Chris Hemsworth genetika család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Thort játszó dögös, ausztrál filmsztár nem véletlenül rendelkezik bámulatos külsővel. Chris anyukája rendkívül dögös, de édesapja is remek formában van.

A színész 60 éves anyukája, Leonie alig tűnik idősebbnek a színész feleségénél, pedig a 44 éves Elsa Pataky is fiatalos. Hemsworth korábban már mesélt arról, hogy édesanyját gyakran a nővérének nézik. Most kiderült, mi fiatalos külseje titka.

Chris anyukája időszakos böjtöt tart, és évek óta erre a módszerre esküszik.

"Az anyósom tényleg évről évre fiatalabbnak tűnik, mintha valami boszorkányság volna, és szerinte ez az étrendje miatt van. Eleinte heti egy nap böjtölt, de aztán áttért a napi 8/16 órás beosztású időszakos böjtre."

-nyilatkozta Chris felesége, Elsa Pataky.

Nemcsak az angoltanárként dolgozó sztáranyuka, Leonie fiatalos, de Chris édesapja, Craig is nyugodtan letagadhat jó pár évet a korából -írja a Best magazin.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy mother’s days to all the incredible mums out there we salute you!! Xoxo

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.