Kiderült: Harry és Meghan Markle ebben is a brit királyi család feketebárányai

Harry környezetvédelem Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ex-hercegi pár, Harry és Meghan Markle a legkevésbé környezettudatos a brit királyi család tagjai közül, legalábbis erre az eredményre jutott egy energiavállalat kutatása.

A kutatást a Save on Energy vállalat készítette, melyben rangsorolták a brit királyi család tagjait, méghozzá a környezettudatosságuk szerint.

A sorrend több tényezőből állt össze: ökológiai lábnyom, környezetvédelmi szervezetek támogatása, az ilyen eseményeken való részvétel, a fenntarthatóság jegyében tett törekvések - mint például a ruhatár... stb.

Harry és Meghan Markle Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Harry és felesége, Meghan Markle közösen kerültek az utolsó helyre, amin még az sem segített, hogy elektoroms autót használnak. A család többi tagjához képest ugyanis az elmúlt években jóval kevesebbet foglalkoztak a környezetvédelemmel - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.