Összeverekedett zaklatójával Marcellina, csak így tudta megvédeni magát

Forrás: Fem3 -
Marcellina karrier zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina fiatalon csöppent a zenei világba, 14 évesen már haknizni járt a suli mellett. Sajnos igen hamar azt is megtapasztalta, milyen amikor tisztességtelen ajánlatokat kap az ember.

A fiatal Babits Marcella tehetségére egy nyári táborban figyeltek fel, ahol turnézni hívta egy katonazenekar a 14 éves kislányt, miután hallották énekelni. Kikönyörögte szüleinél, hogy elmehessen, persze édesanyja vagy édesapja mindig vele tartott.

Marcellina szinte gyerekként kezdte zenei karrierjét Forrás: Fem3

Hamar fellendült a zenei karrierje, és a hétvégék szinte állandó fellépéssel teltek. Az iskolában sokszor elaludt az órákon, de édesapja így is támogatta az éneklésben.
Marcellina már akkor jóval többet keresett, mint a szülei, de minden pénzt nekik adott.

Mindössze 18 éves volt, amikor Csepregi Évával és Fábián Évával felléptek a Ki mit tud?-on a Kócbabákkal. A sztár a Hot magazinnak elárulta, akkoriban bizony sok tisztességtelen ajánlatot is kapott.

„Az ORI-ban és az OSZK-ban, az Interkoncertnél meg a lemezgyárban dőltek el a dolgok. Később megtapasztaltam, hogy megy ez: jöttek az ajánlatok, hol szolidabban, hol olyan erőszakosan, hogy magamat védve összeverekedtem az illető elvtárssal. Tizennyolc évesen is egy naiva voltam, és még ártatlan" – mesélte az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.