Szabó Ádám vallomása: "A népszerűség miatt talán elszálltam kicsit"

Szabó Ádám Sztárban sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám a Hot magazinnak vallott érzelmi világáról, karrierjéről, és arról, hogy viselte a hirtelen jött népszerűséget.

Szabó Ádám a Sztárban sztár legújabb szériájában az egyik legsikeresebb versenyző. Bár évekig harmonikásként ismerte az ország, most úgy tűnik, a műsornak hála levetkőzheti ezt a a skatulyát.

"Évekig csak harmonikásként ismert a közönség, és volt olyan fellépéseim is, ahol meglepetésként hatott, hogy jó hangom van. Szerencsére ma már azért ez másképpen történik. Most, hoyg ennyi új kihívást hozott elém az élet, minden eddiginél jobban élvezem, hogy kicsit más lehetek, mint akit tíz éve megismertek a nézők."

-kezdte Ádám, aki úgy érzi, a népszerűség ellenére a földön maradt.

"Visszagondolva 2011-ben, 18 évesen, miután szerepeltem az egyik tehetségkutatóban, a hirtelen jött népszerűség miatt talán kicsit elszálltam, és nagyobb lett a mellényem. De csak a csajozás terén. Emlékszem, vidéki srácként szinte lubickoltam abban, hogy lányok százai szerettek és ismertek. Aztán szerelmes lettem, és a csajozás is abbamaradt..."

-mondta az énekes, aki magánéletéről is vallott a Hot magazinnak.

Forrás: Szabó Ádám/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.