Will Smith-t saját fia barátjával csalta meg a felesége

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
nyitott házasság megcsalás Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többé már nem titok, hogy Will Smith és felesége, Jada Pinkett nyitott házasságban élnek. Akkor arról beszéltek, hogy ez egy kapcsolati válság után alakult így náluk, és szerintük ettől működik remekül még most is a házasságuk. Ám úgy tűnik, mégsincs minden rendben.

Koárbban Will Smith volt az, aki gyakran félrelépett, amit Jada egy idő után már nem tudott tolerálni. A pár ekkor egy időre külön is költözött, majd újra megpróbálták együtt. Pár évig minden rendben is volt, ám ekkor Jada, fiuk egyik barátjával, August Alsinával kezdett viszonyt. Ennek a szeretői kapcsolatnak a feleség vetett véget és visszatért férjéhez - írja a Hot magazin.

Will Smith, Jada Pinkett Smith Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

A viszony azonban csupán pár hónapja derült ki, amikor a fiatal szerető sértettségében a világ elé tárta. Will Smith ugyan megbocsátotta felesége félrelépését, mégis aggódik, hogy a régi titkok és a nyitott kapcsolat miatt akár a házasságuk is tönkre mehet, amit a világon mindennél jobban szeretne elkerülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.