Sarka Kata hasonmásaként emlegette eleinte Berki Krisztián a házas Mazsit

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Berki Mazsi szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi Rubint Réka tornáján ismerkedett meg egymással. Bár korábban a férfi már kiszúrta őt egy szépségversenyen, akkor még csak Sarka Kata hasonmásaként emlegette, de nem volt esélye a lánynál. Pár évvel később viszont maga Mazsi kezdeményezett, noha férjes asszony volt.

Berki Krisztián évekkel ezelőtt egy szépségversenyen lett figyelmes „Sarka Kata hasonmására". Hajdú Pétertől megszerezte Mazsi telefonszámát, és rögtön egy ciprusi nyaralásra invitálta őt, de a lány nemet mondott.

Majd nyolc évre rá éppen Rubint Réka tornáján izzadt Krisztián, amikor a lány mellé keveredett, és beszélgetni kezdett vele.

„Mellém állt, és ismerkedett. Tudta, hogy nem vagyok együtt Pamelával, de én nem tudtam, hogy van férje. Megbeszéltük, hogy pénteken találkozunk, és aznap realizálódott bennem, hogy említette, neki férje van. Azt mondtam, ez az ő döntése, ő meg úgy döntött, hogy találkozzunk, hiszen akkor neki már nem volt jó a házassága. Ha jó lett volna, nem találkozott volna velem" – mesélte Berki a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában.

Mazsi férjnél volt amikor beleszeretett Berki Krisztiánba. Forrás: Polyak Attila/Origo

Az első randijukon az egész napot együtt töltötték, Mazsi este moziba ment a barátnőivel, de még utána is felhívta Berkit, hogy találkozzanak. A sztár életében először félbeszakította az edzést, és rohant a lányhoz. Ekkor csattant el az első csók, itt is Mazsi volt a kezdeményező.

„Én életemben nem éreztem ilyet! Félelem volt bennem, hogy szerelmes lettem egy nap alatt. Vasárnap együtt sírtunk a kocsiban.

Én azért, mert nem akartam ilyen helyzetbe kerülni, és hogy bárki ilyen helyzetbe kerüljön. Azt éreztem, hogy minden nagyon jó, minden kerek lehetne, de mi a francért kell nekem egy ilyen nővel találkozni?" – vallotta be Krisztián.

Ezután elmentek pár napra együtt síelni, majd Mazsi innen már nem tért vissza a férjéhez. Mindez három éve történt, azóta boldogok együtt, összeházasodtak, és babát terveznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.