Pap Rita és Bodnár Attila 16 év után komoly döntést hozott

Forrás: RTL Klub -
Pap Rita Bodnár Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes évek sztárpárja, Pap Rita és Bodnár Attila tizenhat év után úgy döntött, végleg visszaköltöznek Magyarországra.

Tizenhat évvel ezelőtt, gyermekeik tanulmányai miatt költöztek ki Ausztriába, ám a sztárpár most úgy döntött, hazajönnek. Gyermekeik, Fanni és Krisztián nem tartanak velük.

"Pár éve kirepültek a gyerekeink, sínre tettük őket. A szülői feladatunk nagyját elvégeztük, hazatérhettünk a korábbi otthonunkba" – mesélte a Blikknek Bodnár Attila.

Pap Rita Forrás: RTL Klub

A pár hét éven át próbálkozott, míg végül megfogant első gyermekük.

A 26 éves Krisztián építészmérnök, a 24 éves Fanni pedig marketinget tanul és mellette fotózik. Ám a fiatal lány lehet, hogy szülei nyomdokaiba fog lépni.

"Fanni hamarabb táncolt és dudorászott, mint ahogy beszélni kezdett. Nem csoda, hogy az elmúlt években Janey Roy néven több dala végzett német, svájci és angol slágerlisták élmezőnyében, sőt egy musicaliskolát is elvégzett. Anyukájától a jó mozgását örökölte, tőlem pedig a hangját. Már csak egy kis bátorságra lenne szüksége, de eleinte én is nagyon izgulós voltam" – mondta Bodnár Attila.

A sztárpárt a Zenebutik csatornán láthatják hamarosan a magyar nézők, ahol saját műsort kaptak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.