A koronavírus miatt munkanélküli lett, most Sugar Babyként keresi a kenyerét a magyar származású anya

karrierváltás sugarbaby koronavírus szingli anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén alatt veszítette el az állását az a magyar származású szingli édesanya, aki úgy döntött, hogy Sugar Babyként keresi tovább a kenyerét. 

A 44 éves egyedülálló édesanya, Stella Smith a koronavírus miatt küldték kényszerszabadságra, miután eldöntötte, hogy szakmát vált. A korábban tánctanárként és edzőként dolgozó anyuka Sugar Babyként regisztrált egy oldalra - írja a Mirror.

A 44 éves Stella szerint Sugar Babynek lenni nem a szexről, sokkal inkább a társaságról, az együtt töltött időről szól Forrás: Thinkstock

"Nem a szexről szól, hanem a társaságról, arról, hogy találjak valakit, akivel közös az értékrendünk. Az anyagi támogatás is csak egy mellékes dolog"

- állítja a magyar származású Stella.

A nő a regisztráció után egyy nap alatt több, mint 100 üzenetet kapott. A férfiakkal eleinte a koronavírus miatt online randizott, majd ezt a távolságtartó séták, később vacsorák követték. A 100 férfiból végül csak 20-al találkozott, akiknek többsége 30-40 év körüli.

Van olyan Sugar Daddy, akitől havonta 2000 fontot (körülbelül 790 ezer forintot) kap, emellé jönnek az ajándékok, vacsorák, különféle meglepetések.

Stella imádja a jelenlegi életét, eddig nem volt rossz tapasztalata, mindenki nagyon kedves és udvarias volt vele, még csókot sem vártak tőle, szexet meg pláne nem. Állítása szerint ez semmi másról nem szól, csak az ismerkedésről, a társaságról és a közös időtöltésről

"A hagyományos randizás számomra olyan, mint egy óriási pláza, ahol akkora a kínálat, hogy azt se tudom, hova nézzek. Ez annál sokkal exkluzívabb"

- mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.