Galambos Lajos tüdőbeteg felesége már csak árnyéka régi önmagának

Fotó: Csudai Sándor -
Boglárka Galambos Lajos áramlopás feleség per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel kezdődött Galambos Lajos áramlopási pere, az elmúlt időszak a legjobban feleségét, Boglárkát viselte meg. A zenész szerint neje egészségére és a házasságukra is rányomta a bélyegét a stresszes kálvária.

A hét elején folytatódott a zenész, Galambos Lajos áramlopási pere, ahol elsőként a feleséget, Boglárkát, mint az ügy másodrendű vádlottját, hallgatta meg a bíróság.

Galambos Lajos feleségét rendkívül megviselte az elmúlt időszak Fotó: Csudai Sándor - Origo

A korábban mindig mosolygós és sugárzó asszonyra alig lehetett ráismerni, drasztikusan lefogyott és a stressz az egészségét is rendkívül megviselte.

"Nagyon szerettem volna egy részítéletet, amiben felmentik a nejemet, mert egy óriási pszichés tehertől szabadult volna meg

. Ezt az új ügyvédje, dr. Bóta László tökéletesen összefoglalta a bírónak, hogy Boglárkáról soha senki nem állította, hogy bármit elkövetett volna, de a felmentés nem sikerült" - mondta szomorúan a Borsnak Lajcsi.

A zenész és felesége életét nemcsak a per nehezíti meg, az elmúlt ével harcai a házasságukat sem kímélték.

"A stressz a legerősebb kapcsolatnak sem tesz jót... Ez az egész botrány nem mondanám, hogy a nejemmel minket jobban összekovácsolt volna, vagy erősítette volna a házasságunkat, inkább éket vert közénk, sajnos. Folyton, mindenben azt keresem, hol hibáztam..."

- mesélte őszintén a zenész.

Lajcsi szeretne végre pontot tenni az ügye végére, főként felesége miatt, akiről kiderült, hogy évek óta komoly tüdőbetegséggel küzd.

"A célom, hogy tisztára mossam a nevem. Szeplőtelen már nem leszek, de fontos, hogy kiderüljön az igazság, vége legyen ennek az egésznek, de elsősorban, hogy a nejem jól legyen" - zárta le Galambos Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.