George Michael exe pénzt követel az énekes hagyatékából: a zenész családja kikészült

Forrás: Getty Images/Dave M. Benett -
ex család George Michael per hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beperelte a legendás énekes exe Geroge Michael családját, mivel egy vasat nem kapott eddig a zenész hagyatékából. A család teljesen kiborult, szívtelennek tartják a férfit.

Négy évvel ezelőtt szívelégtelenségben hunyt el George Michael, aki összesen 96,7 millió fontot ((37,9 milliárd forintot) hagyott maga után, amelynek egy részére egykori párja, Kenny Goss is igényt tart.

George Michael exe pénzt követel az énekes hagyatékából Forrás: AFP/Leon Neal

A férfi már perre vitte az ügyet, az énekes családjától havi 15 ezer fontot (5,8 millió forintot) követel az örökségből. Állítása szerint a szakítás előtt is folyamatosan kapott anyagi támogatás Michaeltől - írja a Female First.

A családot lesújtották a történtek, az énekes apja, Kyriacos ledöbbent a halottaktól.

"A család elképesztően dühös, szerintük Kenny nemcsak szívtelen, de tiszteletlen is. Úgy vélik, George nem jelentett semmit a számára, máskülönben hagyná békében nyugodni, de nem adnak neki egy vasat se"

- állította a család egyik közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.