Mary Zsuzsi fia, Klapka Dennis kitálalt: ezért lett öngyilkos az énekesnő

Klapka Dennis öngyilkos fia öngyilkosság Mary Zsuzsi vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Zsuzsi legkisebb fia, Klapka Dennis édesanyja halálát 9 év után sem dolgozta fel és a mai napig úgy érzi, hogy édesanyja azért lett öngyilkos, mert nem kapott a gyerekeitől, a családjától elég szeretetet.

Klapka György fia, Klapka Dennis édesanyja, Mary Zsuzsi halála óta nem tudta magát rávenni, hogy kimenjen hozzá a temetőbe, pusztán otthonában mécsest gyújtva emlékezik meg a legkedvesebb szerettéről.

Klapka Dennis egy korábbi fotón az édesapjával, Klapka Györggyel Forrás: TV2

"Kilenc éve nem gyűjtöttem elég lelkierőt ahhoz, hogy kimenjek édesanyám sírjához.

Édesanyám a mai napig nagyon hiányzik, keveset kaptam egész életemben tőle. Nem takargatott be este, nem mesélt, nem jártunk együtt kirándulni, mint más családok" - mondta szomorúan a Blikknek Dennis.

Dennis már nagyon bánja azt, ahogyan viselkedett korábban az édesanyjával.

"Anyu alkoholizmusa miatt az akkori barátnőm nem akarta, hogy tartsam vele a kapcsolatot, pedig akkor fél éve már nem ivott. Szerelmes fiú lévén, hallgattam a kedvesemre. Az utolsó karácsonyon végül nem vett senki ajándékot édesanyánknak.

Sajnos, nem úgy viselkedtünk vele, mint szerető gyerekekhez illett volna. Rosszkedvűen vonult vissza a házába. Akkor, hosszú idő után, pezsgőt is ivott a gyógyszerekre. Anyu azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet. Ha újra kezdhetném, átölelném és megvigasztalnám"

- zárta le Mary Zsuzsi legkisebbik fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.