Elképesztő formában van brutális fogyása után a szexi énekesnő, Kelly Osbourne - Fotó

Kelly Osbourne műtét fogyás gyomorszűkítő műtét énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű angol énekes, Ozzy Osbourne lánya, Kelly Osbourne hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben: Több, mint 36 kilótól sikerült megszabadulnia.

A Kelly Osbourne-nal kapcsolatos hírek többnyire botrányaitól és függőségétől hangosak, éppen ezért örültek a rajongók is, amikor év elején eldöntötte, hogy teljes életmódváltásba kezd és átalakítja testét.

Eltökéltségét és kitartását legjobban az Instagramjára feltöltött fotók igazolják, amelyeken egyértelműen látszik, hogy az életmódváltás sikeres volt, Kelly csak úgy sugárzik és szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében.

Mint kiderült

az énekesnő az utóbbi időben brutális súlytöbblettől, több, mint 35 kilótól szabadult meg, ami annak is köszönhető, hogy nyáron hosszú idő után elszánta magát és gyomorszűkítő műtéten esett át.

A minap az utcán kapták lencsevégre Kellyt, ahol testhez simuló nadrágkosztümjében egyértelműen kivehető, hogy élete legjobb fomájában van az énekesnő.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.