Gáspár Zsolti komoly döntést hozott jövőjével kapcsolatban

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Gáspár Zsolti Gáspár Zsolt tanulás döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsoltiban most érett meg az elhatározás, és úgy döntött, visszaül az iskolapadba...

Gáspár Zsoltinak mindig meg volt a magához való esze, bár az iskolában nem tartozott a jó tanulók közé. Végül pincér lett belőle, de soha nem dolgozott a szakmájában, most mégis úgy döntött, továbbtanul.

„Az az igazság, egyre jobban zavar, hogy nincs érettségim, hiszen a gyermekeim már megszerezték ezt a papírt. Főiskolára fognak járni és én szeretném, ha büszkék lennének rám, ezért elkezdtem keresni a lehetőségeket. Levelezőn szeretném megszerezni az érettségit, majd beiratkozom a TV2 akadémiára, ahol kitanulom a tévézés csínját-bínját"

– mesélt terveiről Zsolti, aki azt is elárulta, ki a példaképe.

„Igazi példaképem lett Demcsák Zsuzsi az Ázsia Expressz alatt, felnézek rá, mert tényleg mindent tud és nem csak a tévézésről.

Őt figyelve rengeteget tanultam és rájöttem, hogy én is meg akarom szerezni a tudást. Nyilván le vagyok maradva és sosem érem majd el azt a szintet, amit például ő is képvisel, de a tudásszomjam megvan és elég kitartó is vagyok" - jelentett ki Gáspár Zsolti, aki hamarosan Demcsák Zsuzsa oldalán debütál majd a TV2 Farm című műsorában.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.