Galambos Lajos megtörten vallott megromlott házasságáról: "Magányos vagyok"

házasság Galambos Lajcsi Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos kapcsolatát megviselte az ellene folyó ügy, bevallotta, érzelmileg nagyon magányos. 

Galambos Lajos már korábban is vallott arról, hogy az ellene folyó bírósági ügy komoly hatással volt a kapcsolatára, több mint 20 éve tartó házassága megsínylette a megpróbáltatásokat.

Galambos Lajos Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Érzelmileg magányos vagyok" - árulta el Galambos Lajos a Life TV műsorában Hajdú Péternek. "Annyi időt senki nem bírt ki mellettem, mint Bogi, de a velem kapcsolatos meghurcolás nem tett jót a kapcsolatunknak és Boginak sem. Haragszik rám. Ez nem egyszerű. Egyikünknek sem az. Bogit soha nem fogom elhagyni. Addig leszünk barátok, amíg élünk, és társak" - tette hozzá.

"Ha választanom kellene a szép szeretet és a barátság között, a szép szeretetet választanám" - idézi a Blikk Lajcsit. A feleségével ennek ellenére szeretetben élnek. "Nem félek a jövőtől. Az a 125 nap sok mindenre volt jó, amíg fogva tartottak. Azóta örülök minden napnak és minden percnek" - tette hozzá Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.