Kapás Boglárka a párjával vészeli át a többhetes teljes elszigeteltséget

úszás Kapás Boglárka edzőtábor sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európai Úszóliga sorozatban versenyez Kapás Boglárka, a felkészülés része pedig, hogy teljesen elszigetelődtek a margitszigeti „buborékban", és gyakorlatilag nem is érintkezhetnek a külvilággal.

Kapás Boglárka és vőlegénye, Telegdy Ádám is beköltözött a margitszigeti szállodába, hogy egy igen kemény, hathetes edzőtábornak vágjanak neki. Bogit ezenkívül edzője, Virth Balázs is elkísérte.

„Hozzászoktunk már a többhetes táborokhoz, de ez most más. Itthon vagyunk, mégsem otthon élünk. Bogi mindazonáltal szerencsés, mert legalább a párjával tudja átvészelni ezt a furcsa időszakot" – mesélte a tréner a Borsnak.

A decemberi országos bajnokságra készülnek az úszok.
„Az amerikai csapata nagyon számít Bogira. Remélem, hogy a lehető legtöbb számban el is indítják, hiszen a verseny a legjobb tréning" – folytatta Virth Balázs.

Szigorú szabályok vonatkoznak a felkészülésre, a sportolók nem hagyhatják el a „buborékot" (a Duna Arénát, a Dagály strand fedett ötven méteres medencéjét, a margitszigeti két szállodát és az utazáshoz használt buszokat). Egy 90 perces séta engedélyezett naponta a szigeten, de semmilyen közösségi szolgáltatást nem vehetnek igénybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.