Kiderült, ezért nem használja a közösségi oldalakat Meghan hercegné

Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool -
Meghan Markle Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2018-ban törölte saját Instagram-oldalát a hercegné, mert szerinte a közösségi média nagyon ártalmas tud lenni. Meghan a drogokhoz hasonlította ezeket a platformokat.

Meghan hercegné úgy véli, a közösségi oldalak olyan súlyos függőséget okoznak, mint akár a drogok. A Fortune's Most Powerful Women nevű rendezvényen elárulta, ő éppen ezért törölte e saját profiljait.

Azelőtt mindent megosztott az életéről az Instagramon, most viszont már egyáltalán nem hiányzik neki. Meghannek és Harrynek volt egy hivatalos oldala is, amit a királyi család kezelt, ám már ide sem posztolnak.

Meghan hercegné törölte Instagram-oldalát. Forrás: NORTHFOTO/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved./I-Images /Pool

„Nem használom a közösségi médiát, úgy érzem, jót tesz nekem, hogy nem is tudom, mi folyik ott. Viszont aggódom azokért, akik függővé váltak. Sajnos egyeseknek annyira a napi rutin része lett, hogy ez már addikciónak nevezhető"

– fejtette ki Meghan hercegné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.