Koronavírus: Zalatnay Sarolta retteg, már a végrendelkezés is szóba került

Forrás: TV2 -
Zalatnay Sarolta énekesnő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta elárulta, milyen érzései vannak a koronavírus-járvány kapcsán. Több szempontból is aggódik. 

Ahogy szinte minden hazai zenésznek, úgy Zalatnay Saroltának is rengeteg nehézséget okoz a koronavírus-járvány. Ahogy azt nyáron megírtuk, a betegség a lányát is arra kényszerítette, hogy költözzön vissza Magyarországra - ez talán az egyetlen pozitívuma a betegségnek.

A híres énekesnő azonban nagyon fél, hiszen napról-napra egyre több a beteg és az elhunyt személy is hazánkban:

"A bizonytalanság a leggyilkosabb! Még a jövő évi Táncdalfesztivál is elmarad, ami az év legnagyobb bulija szokott lenni. Az nagyon jólesett, hogy részt vehettem egy zseniális Raktárkoncerten, ahol közönség ugyan nem volt, de élőben zenélhettünk. Ez csodálatos érzés volt! Valamint hozott egy kis bevételt is, ami nem mellékes ezekben a nehéz időkben" - mondta a hot! magazinnak.

Zalatnay Sarolta Forrás: TV2

Azt is elárulta, hogy már a végrendelkezés gondolata is felmerült, hiszen a környezetében sokan papírra vetették már a végső akaratukat:

"Tudom, hogy többen a végrendeletüket is megírták, anyagilag és lelkileg teljesen odavannak. Nekem is eszembe jutott, hogy mi lesz, ha elvisz a betegség. Egy szem lányom van, mindent ő fog örökölni, és nekem nincs akkora vagyonom, hogy végrendelkezzem. Sokkal inkább arra összpontosítok, hogy minden apró lehetőséget kihasználjak, hogy színpadon lehessek" - mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.