„Nem bújsz többé hozzám” - Gyászol a magyar énekesnő

kutya gyász Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakos Andrea nem rég nagymamájától búcsúzott, most pedig imádott kiskutyáját veszítette el. Az énekesnő torokszorító sorokkal emlékezett meg a négylábúra.

A Megasztár felfedezettje nehéz időszakon megy keresztül. Csupán nem rég hunyt el szeretett nagymamája, most pedig egy olyan valakitől kellett búcsút vennie, aki mindennapi élete részre volt, a kiskutyájától.

"Annyira boldoggá tett az, hogy az életem része voltál és elviselhetetlen a gondolat hogy többé vagy.

Nem vársz már rám, nem rohansz többé hozzám, nincs szuszogás, nincs méltatlankodás 5 másodpercenként, mert valami mást csinálok, nem tolod már az arcomba magad éjszakánként, csak hogy valamid hozzám érjen, nem szorítasz le az ágyról, nem ébresztesz hajnal 4 -kor halk sóhajtozással, hogy vigyelek már ki végre és nem követsz már mindenhovám, mint az árnyék. Nem bújsz többé hozzám, hogy agyon szeretgess. Hiányzol, annyira nagyon hiányzol..." – írta Facebookon az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.