Új epizódok jönnek a Dexterből Michael C. Hall főszereplésével

Michael C. Hall sorozat folytatás Dexter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz rész erejéig visszatér a népszerű sorozat, a Dexter, Michael C. Hall ismét a sorozatgyilkos bőrébe bújuk. A rajongók nagy örömére már 2021 őszén jöhet a folytatás.

A Showtime nagy bejelentést tett: visszahozza sokak kedvenc sorozatát, a Dextert. Tíz részt terveznek leforgatni Michael C. Hallal, a bemutató 2021 őszére várható.

Új részekkel jön a Dexter! Forrás: Origo

A csatorna igazgatója, Gary Levine elmondta, a Dexter egy különleges sorozat, mind a rajongók számára, mind pedig a csatorna számára. Ez nagy áttörést hozott a tévének is anno.
Hozzátette, csak úgy szerették volna újraéleszteni a sorozatot, hogy az méltó legyen az eredetihez. Márpedig úgy tűnik, az lesz Clyde Phillips forgatókönyvírónak köszönhetően - írta meg a People.

A sorozat premierje anno 2006-ban volt majd egészen 2013-ig futott. A befejezés szerint a főszereplő sorozatgyilkos, Dexter Morgan – aki csakis rossz embereket ölt – új életet kezdett a fináléban, aminek nem része a vérengzés.
Ezért mindenki izgatottan várja a folytatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.