Várkonyi Andi odaszúrt az Insta-lányoknak: fotón mutatta meg, mi a valóság

retusálás Várkonyi Andrea fotó filter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi legfrissebb Instagram-posztja több, mint elgondolkodtató. A csinos műsorvezető ugyanis bevállalta azt, amit csak nagyon kevesen. 

Várkonyi Andiról tudjuk, mennyire csinos és szexi - ezt időnként a követőinek is megmutatja. A szőke híresség azonban szerette volna megmutatni, mennyire könnyű átverni magunkat és a rajongóinkat is néhány kattintással.

A sztáranyuka posztolt egy előtte-utána fotót az Instagram-oldalára. Az egyik képen mindenféle szépítő filterek nélkül láthatjuk őt, a másik képen pedig úgy fest, mintha teljesen ki lenne sminkelve. Elképesztő a különbség.

"Na, 3 kattintással tudok ilyen képet csinálni a saját fotómból. Csak az a baj hogy az nem én vagyok. Az nem a valóság. Úgyhogy, bár nyilván szebb a második kép, marad az eredeti. Így legalább megismernek a képem alapján" - írja a fotó mellé Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.