Felháborító repülőút: arra ébredt egy nő, hogy levizelte egy pap

repülő pap pisi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő, Alicia Beverly éppen Las Vegasból tartott haza, a repülőgép egyik hátsó ülésén pedig elaludt.  Ám nem mindennapi ébresztésben volt része. Amikor kinyitotta a szemét, meglátta amint egy férfi éppen levizeli és a nemi szervét rázogatja.

"Hirtelen melegséget éreztem az oldalalom volt" - mondta.

A nőt és az üléseket egy hatalmas vizelet tócsa borította. Beverly elkezdett sikoltozni, amire mindenki felébredt a gépen, egy szolgálaton kívül lévő rendőr sietett oda, és lefogta a férfit. Kiderült, hogy egy közismert, észak karolinai pap pisilte le a nőt - írja a Fox News.

Arra ébredt egy nő a repülőgépen, hogy levizelte egy pap Forrás: Shutterstock

A lelkészt azonnal őrizetbe vették, de nem emeltek vádat ellene. Egy bennfentes állítása szerint a pap valószínűleg altatót vett be, ezért alva járt, fogalma sem volt róla, hogy mi történik. Úgy véli, nem szándékosan tette. A bizonytalanságok miatt az esetet az FBI vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.