Meztelen, erotikus videót küldött magáról Emiliónak egy rajongója

Forrás: Instagram/emilioking13 -
rajongó Tina meztelen videó Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emiliót egy rajongója a fürdőkádból köszöntette anyaszült meztelenül. Pechére éppen Tina nyitotta meg az üzenetet, aki nem hagyta annyiban a dolgot, miután kiderült, hogy egy férjes asszonyról van szó.

Nem szokatlan, hogy Emilio pikáns ajánlatokat kap női rajongóitól, a fellépéseken is gyakran megkeresik őt hasonlókkal.

„A múltkor Emil egyik fellépése után egy idősebb hölgy kiabált fel neki a színpadra, hogy milyen szexuális tevékenységre vágyik vele. Nem ez volt az egyetlen ilyen szélsőséges eset, volt, aki a mellére kért autogramot úgy, hogy a dedikálásnál csak felhúzta a felsőjét és mutatta, hova szeretné Emilio aláírását" - mesélte Tina a Blikknek.

Ám ezen még túl tudna lépni az énekes felesége, de az viszont felháborította, amikor Emilio egy erotikus videót kapott üzenetben egy nőtől.

Tina kiakadt, amikor meglátta a meztelen videót. Forrás: Instagram/emilioking13

Nincsenek titkaink Emilióval egymás előtt, így a közösségi oldalainkat is közösen kezeljük. Megesik, hogy videoüzenetet küldenek neki, de amit az egyik nő küldött, az minden határon túlment.

Ő arról küldött felvételt, ahogy anyaszült meztelenül ült a kádban és Emilio 'Őrült vágy' című dalára kéjelgett. A telefonjával mindent megmutatott magán, felváz, alváz, épp csak a belső ultrahang maradt ki.

A felvételt megmutattam Emilionak is, aki azonnal leállíttatta és kérte, hogy töröljem ki" – árulta el Tina, aki ezután megnézte ki is a hölgy. Amikor kiderült, hogy egy családanyáról van szó, úgy érezte, ezt nem hagyhatja annyiban.

Megnéztem ki ez a hölgy, a legnagyobb meglepetésemre egy férjezett, gyermekes anyuka volt.

Gondoltam, ha minket nem, talán a férjét érdekelheti ez a felvétel, így elküldtem neki. Néhány nappal később el is tűnt a párkapcsolati státusz az adatlapjáról.

Nem akartam senkinek rosszat, de azt gondolom, hogy ezzel a felvétellel magát minősítette"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.