Plagizálással vádolják Meghan Markle-t: filmből lopta legutóbbi beszédét

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
The Social Dilemma plagizálás Meghan Markle Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg felesége, Meghan Markle alaposan kihúzta a gyufát rajongóinál, ugyanis plagizálással vádolják a legutóbbi nyilvánosan elhangzott beszéde után.

Meghan Markle nagyon rossz helyzetbe került, ugyanis kiderült, hogy a Netflixen nagy sikerrel futó The Social Dilemma dokumentfilmből szó szerint idézett legutóbbi nyilvános beszédében - írja a Daily Star.

Plagizálással vádolják Harry herceg feleségét, Meghan Markle-t Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Bár Harry és Meghan Santa Barbara-i kastélyukba töltik az idejüket, de ez nem gátolja meg őket abban, hogy videokonferenciákat tartsanak és beszéljenek az általuk fontosnak tartott témákról.

Nemrég Meghan Harry nélkül, egyedül ült kamera elé, hogy a közösségi médiáról fejtse ki véleményét. A beszédében az angol user szóval példálozott, amit a közösségi média felhasználók mellett a kábítószer fogyasztókra is használnak, ami között biztosan van összefüggés. A hallgatók között viszont többeknek szemet szúrt ez a példa, mivel ugyanez a hasonlat hangzott el a The Social Dilemma című dokumentumfilmben is.

Az eset után nemcsak plagizálással, de képmutatással is vádolták Meghant, mivel annak ellenére, hogy most negatívan áll a közösségi médiához, korábban ő is felhasználója volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.