Pataky Attila ma is nehezen beszél arról, amikor Jimmy fegyvert fogott rá

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy fegyver Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos szerint a fellépés sorrendje miatt veszett össze Pataky Attila és Zámbó Jimmy, amikor az énekes hirtelen előrántotta a fegyverét.

Anno 1998-ban a Dáridó-turné keretében hárman járta az országot Lagzi Lajcsi, Pataky Attila és Zámbó Jimmy. Három Királyok néven léptek fel, Lajcsi a mulatós zenét, Jimmy a popzenét, Pataky Attila pedig a rockzenét képviselte.

Lajcsi a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélt arról, úgy alakult ki, hogy mindig Jimmy zárta a koncerteket. Ám amikor Miskolcon léptek fel, Pataky szülővárosában, az énekes szeretett volna maga elbúcsúzni a közönségtől. Csakhogy amikor ezt felhozta Jimmynek, nagy vita alakult ki kettőjük között, és a Király fegyvert szorított Pataky fejéhez.

Zámbó Jimmy fegyvert fogott Pataky Attilára. Forrás: MTI/Földi Imre

Úgy tűnik, az eset mély nyomot hagyott Pataky Attilában, a mindig bőbeszédű énekes ugyanis erről nem szívesen nyilatkozott.

„Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait.
Voltak furcsaságai, akár a fegyverével kapcsolatban is, amivel mindig összevissza hadonászott.
De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani" – mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.