Szex közben készült fotókat osztott meg exéről a barcsi férfi

Forrás: Shutterstock -
bosszú szexkép szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakításuk után a barcsi férfi elküldte a nő ismerőseinek a szex közben készített fotókat, de egy álprofilt is létrehozott az egyik közösségi oldalon, ahová szintén feltöltötte a képeket.

Kínos bosszút eszelt ki a barcsi férfi miután szakított párjával. Úgy döntött, hogy szex közben készült fotókat oszt meg róla az interneten. Álprofilt hozott létre az egyik közösségi oldalon, ide töltötte fel a képeket. De a nő ismerőseinek is elküldte privát üzenetben.

A férfi ellen vádat emeltek adatokkal való visszaélés miatt, tíz hónap fogházbüntetést kapott, melyet két évre felfüggesztettek.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Már más bűncselekménnyel is megvádolták korábban, ugyanis jogosítványát ittas vezetésért bevonták, ám ezután hamis okmányokat használt. Így próbált átkelni a horvát–magyar határon, amikor lebukott. Közokirat-hamisítás bűntette miatt nyolc hónap letöltendő börtönbüntetést kapott – írta a Sonline.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.