asztrológia Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetet mozgalmasság és szorgos munka jellemzi, és a fáradtság nem kerül el, ugyanakkor nagyon sok hasznos dolgot tudsz megcselekedni. Hozd ki az aktuális lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondasz az ismeretlen utak felfedezésére. A Hold csak nő és nő, így akár új dologba is kezdhetsz, ehhez megkapod a szükséges támogatást. A siker és az eredmény lehet kicsi vagy nagy, s létrejöhet önálló- vagy csapatmunkában egyaránt – az, hogy elindulsz és eljutsz a célvonalig, az garantált. Energiában bővelkedik ez a pár nap.

2020. október 19., hétfő a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Merjük kimondani hangosan azt, ha valami nincs ínyünkre! Amennyiben valaki a terhünkre van, az ellen is tegyük meg a szükséges lépéseket. Emellett jó nap őszinteségre, szókimondásra.

2020. október 20., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Nagy eltökéltséggel törekedjünk arra, hogy csend és béke legyen körülöttünk. Így a gondolataink a helyükre találnak. Bár keddet mutat a kalendárium, a hangos, zajos közeg és a túlzott felfordulás nem kívánatos részei ennek a napnak.

2020. október 21., szerda a ♑ban (Növő hold, Bak)

A Hold hízik, a kedélyállapotunk pedig jó. Minden kimondott szó valósággá válik, ezért kétszer gondoljuk meg, mit eresztünk útnak. Sok új információhoz juthatunk az apró részletek megértése során.

2020. október 22., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)

Kifejezetten nehéz, leterhelő nap lehet, alkalmanként kellemetlen helyzetekkel. Gondoljuk át az elmúlt hetek és hónapok döntéseit, történéseit, hibákat és vétkeket egyaránt. Érdemes adni, adakozni.

2020. október 23., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)

Új dologba ne ma vágjunk bele. Azzal törődjünk, ami már elkezdődött. Helyezzük középpontba azokat, akiket kedvelünk. Fejlesszük önmagunkat általuk. Aktivitás, mozgalmasság, ügyintézés ajánlott.

2020. október 24., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Légy nyitott minden hírforrásra, sok meglepő dolgot tapasztalhatsz, hallhatsz, láthatsz meg. Ezt követően az őszinteség, az egyenesség a lehető legjobb irány. Ajánlott a mértékletesség.

2020. október 25., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Kiemelten fontos feladat az, hogy békülést kezdeményezzünk olyan emberekkel, akikkel bármilyen okból kifolyólag rosszban vagyunk. Ne siess, ne kapkodj, de ne is ülj a babérjaidon. Mindent a maga idejében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.